Faciliteter

Kærbo cover

Kærbo Rideklub er en hyggelig lille rideklub med plads til 35 heste.

Hestene kommer på fold hver dag også i weekenderne. Kærbo råder over 12 folde.

Der fodres med Pavo Hestefoder, Horselux Easy, wrap og/eller hø 3 gange dagligt. Der er mulighed for at købe Pavo All Sport og Pavo Sport Fit, eller man kan selv medbringe eget foder.

Hestene står på halm. Der er også mulighed for, at stå på spåner eller træpiller men så skal man selv sørge for, at købe dette.

Af ridemuligheder, har Kærbo en stor ridehal med ny anlagt fiberbund  på 20*60 m, en lille udendørs 20*40 dressurbane og en stor udendørs springbane. Inden for kort rideafstand er der også mulighed for at ride en tur i skoven.

Vi har meget fokus på hestevelfærd, samt et godt sammenhold på Kærbo. Rideklubben er et dejligt sted for både hest og rytter. Der er plads til både konkurrenceryttere og hyggeryttere.

Hvis Kærbo Rideklub lyder som noget for dig og din hest, er du altid velkommen til at komme forbi og kigge.

Staldansvarlig Gitte Eriksen 20 14 13 26

Staldgang