Information om Kærbo

Kærbo Rideklub blev grundlagt i juni 1994 og rummer derfor forholdsvis nye faciliteter.

Rideklubben er en lille rideklub med plads til 32 heste og ponyer i forskellige boksstørrelser.

Klubben besidder en stor lys ridehal med nyanlagt fiberbund magen til bunden fra EM i 2013, som vi er rigtig glade for. Derudover er en stor udendørs springbane, og to udendørs dressurbaner. Kærbo er specielt kendt for sine store gode folde, og gode tur muligheder ned til både Fuglsang sø og Løvbakkerne. Desuden ligger klubben yderst bynært, med gode offentlige transportmuligheder tæt på.

På Kærbo er hestenes velfærd i fokus – alle heste har faste foldmakkere og bliver lukket ud og ind på fold alle ugens dage fra 8-14. Hestene står på halm, for at sikre den nødvendige tyggetid i løbet af natten, men der er også mulighed for selv at passe boksen med anden strøelse.

Personalet står for fuld udmugning hver lørdag. Kærbo har en velfungerende elevskole, hvor der både er plads til nybegyndere og øvede ryttere. Udover elevskolen rummer Kærbo også en bred gruppe af pensionærer, hvor der både er plads til konkurrenceryttere og skovtursryttere. Klubben afholder kun få stævner og arrangementer i løbet af året, så ridehuset er ofte ledigt.