På denne side vil der løbende komme nye ting.

Når der sker nye ting på Kærbo, når der er kommende arrangementer, kommende stævner eller andet, er det her man kan finde det.! :)

De helt nye nyheder vil også komme til at ligge på forsiden. ;)

_______________________________________________________________________________________________________

kærboSponsorstævne 30. august 2014!!

Inviter familie, venner og sponsorere til en hyggelig eftermiddag/aften.

Efter stævnet tænder vi op i grillen og I får mulighed for at grille jeres medbragte kød. Der kan købes salat, brød og drikkevarer i kiosken til meget fornuftige priser.

Kiosken holder naturligvis åben hele dagen.

grill

OBS! Vi har ikke mulighed for at tage imod dankort

Glæder os til at se rigtig mange til en skøn dag på Kærbo Rideklub.

For dem der ikke har deltaget i et sådan stævne før kan oplyses, at det er et stævne hvor man selv finder mindst én sponsor og gerne flere i hver klasse man starter i. Der må dog kun startes i én klasse pr. disciplin. Der vil være særdeles FLOTTE PRÆMIER til de 3 PERSONER der skaffer flest penge hjem til klubben.

Man kan vælge at starte i HØJDESPRING over 1 spring. Så skal sponsor betale pr. cm ekvipagen springer. ( f. eks 70 cm x 5 kr. = 350 kr.)

Man kan også vælge at starte procent DRESSURKLASSE (der rides fra LD1 til LA3). Pony rytterne rider på kort bane B og hesterytterne rider på lang bane A. Sponsorerne betaler ud fra de procent point ekvipagen opnår. Hvis ekvipagen opnår 60% i en klasse, ganger sponsorerne med det beløb de vil sponsorere.       (F. eks. 60 procent X 5 kr. =300 kr.)

Det er altså helt op til sponsorerne hvor meget han/hun vil sponsorere. Dog har vi sat et minimum på 1 kr. pr. procent eller cm.

Starttider vil blive lagt ind på www.kaerbo-rideklub.dk og Kærbo Rideklubs facebookgruppe.

Du kan få en tilmeldingsseddel af Anna, Clara, Josefine eller Gitte og afleveres til samme. Tal med din ridelærer om hvilke klasser du starter i. HUSK at få en masse sponsorer til de(n) klasser du starter!

Sponsorkontrakt

Kopi til Kærbo

Kontrakt til sponsorstævne Kærbo Rideklub 2014

Kærbo Rideklub og undertegnede rytter takker for din/jeres sponsorstøtte i forbindelse med vores sponsorstævne.

Undertegnede har i den forbindelse accepteret at sponsorere:

___________________________________ (rytters navn)

Til sponsorstævnet d. 30/8-2014.

Der er følgende sponsormuligheder (sæt kryds):

 Procent (angiv beløb pr. %) __________

 cm.-sponsor-spring (hvor højt der springes) (angiv beløb pr. cm.) __________

______________________________

underskrift sponsor

Beløbet skal betales kontant eller via. MobilePay (tlf. 27 33 05 01) på dagen for stævnet.

Husk at opgive sponsornavn.

Ekvipagen er sponsoreret af

Navn:____________________________________________________________

Adresse:__________________________________________________________

Tlf. nr.: _________________________

——————————————–klip————————–klip—————————————————————————

Kopi til Sponsor

Kontrakt til sponsorstævne Kærbo Rideklub 2014

Undertegnede har i den forbindelse accepteret at sponsorere:

___________________________________ (rytters navn)

Til sponsorstævnet d. 30/8-2014.

Der er følgende sponsormuligheder (sæt kryds):

 Procent (angiv beløb pr. %) __________

 cm.-sponsor-spring (hvor højt der springes) (angiv beløb pr. cm.) __________

______________________________

underskrift sponsor

Husk at opgive sponsornavn.

Ekvipagen er sponsoreret af

Navn:____________________________________________________________

Adresse:__________________________________________________________

Tlf. nr.: _________________________

Hold din fødselsdag på Kærbo Rideklub!!!dannebrog3

I låner vores rytterstue, hvor I selv pynter op og nyder jeres medbragte mad/drikke.

cammo og nemo

Kærbo sørger for, at have 2 søde ponyer klar med trækkere, så dine gæster kan få en lille ridetur! :)

1 time koster 300,- kr.

Hvis dette har interesse, så ring og aftal nærmere med Gitte Eriksen på tlf: 20141326.