Månedens Rytter

December måneds Rytter!

10814173_368916386619472_1652877120_n

Hej jeg hedder Cille. Jeg sad på en hest for første gang da jeg var 4 måneder og jeg har bare redet lige siden.
Heste har altid været i mit liv. Heste erfare noget af mig og heste har altid været mit y-dyr og ridning er bare mit liv det har det altid været.
Jeg elsker ridning fordi jeg kan være mig selv og slappe af og fordi at jeg syntes at det er sjovt at ride. Jeg føler at jeg er en helt anden når jeg rider som om jeg er i en drøm.
Jeg syntes at jeg er nået rigtig langt med ridning og jeg syntes at jeg er nået længere end jeg selv havde troet jeg kunne komme til.
I fremtiden med ridning vil jeg godt til store stævner og føle at jeg kan noget og at jeg er noget og at jeg måske er noget særligt for nogle og også bare for hyggens skyld.
Jeg rider på Mimosa, og det går virkelig godt med at ride på hende. I starten troede jeg at det ville blive svært men det gjorde det ikke. Mimosa er i vært fald en virkelig dejlig, skør, intelligent, sjov og unik hest af de heste jeg har mødt.

_______________________________________________________________________________________________________

November måneds Rytter!

November måneds rytter

Hej. Jeg hedder Cathrine Marie F. Antonsen.

Nu har jeg redet på Kærbo rideklub i snart 4 år til december. Her er jeg også glad for at være. Da jeg startede på Kærbo rideklub, følte jeg, at jeg var velkommen og at alle var villige til at hjælpe, alle var generelt bare flinke. Det var en rar, lille rideskole at komme til.

Jeg har nu fået halvpart på Amure, som jeg bare er så glad for. Han er en dejlig hest og vi har mange gode timer sammen. Det har jeg også med de piger, som jeg rider sammen med.
Vi prøver alle på, at det skal blive ved med at være rart at komme på Kærbo.
Mig og Amure har lige været til opvisning sammen, og det gik over alle forventninger. Det var første gang vi skulle ride foran en masse mennesker, men han tog det dog rigtig pænt.

Noget af det bedste vi ved, er en go tur ude i det fri, og når vi rider en tur på bakkerne. Jeg bruger rigtig meget af min tid på at gøre Amure smuk, lidt mere end han allerede er. Vi hygger os altid når vi er sammen ude i stalden, og selvfølgelig også inde i ridehallen, men nogle gange tager vi det også seriøst, og når vi så begge to tager det seriøst går det virkelig godt, men nogle gange gør vi det modsat af hinanden, og så går det knap så godt hehe…

Men alt i alt, er Amure den bedste ven man nogensinde kunne ønske sig, og jeg elsker ham overalt på jorden. Jeg er utroligt glad for ham.

Oktober måneds Rytter!

emmy

Hej jeg hedder Emmy og jeg er 13 år gammel.

Jeg har igennem de sidste 3,5 år, redet på Kærbo Rideklub. Jeg har redet på mange forskellige heste. Lige nu har jeg halvpart på Mimosa, hun er min anden halvpart, en skøn pony med masser af energi. Jeg rider både dressur og spring.

Jeg kan godt lide at øve og udvikle mig som rytter og bliver meget glad når tingene lykkedes. Jeg kan rigtig godt lide når der er fart på i galop og kan mærke vinden i mit hår. Jeg er glad når min hest er glad. :)

September måneds Rytter!

miriam

Hej jeg hedder Miriam, og er 13 år gammel.
Jeg har gået til ridning i 4 år. De sidste 2 år har jeg gået på Kærbo Rideklub. Kærbo er et super godt sted at ride. På Kærbo er der et rigtig godt fælleskab og folk er meget hjælpsomme. På kærbo har jeg redet på rigtig mange forskelige heste, og lige nu rider jeg på Alex.

Alex er en lille tyk rødhåret og rigtig sød pony. Han er nok til den lidt dovne side, men Alex han kan også være utrolig fræk. Alex har smidt mig af et par gange, og når han ikke rigtig gider mere, lægger han sig ned på jorden.
Alex er en spændende udfordring, han gør ting man ikke forventer, men det er det jeg godt kan lige ved ham. Noget af det Alex elsker, er at komme ud, og gå tur i det grønne. Han elsker også og stå ude og blive striglet på staldgangen. Alex er en god elev hest. Jeg rider på Alex en gang om ugen, hvor jeg får undervisning i 45 minutter.